duminică, 19 iulie 2009

C.I.S.C.E. a devenit membru asociat al A.M.M.L.A.

Ne face o deosebită plăcere să anunţăm faptul că Centrul Independent de Studii şi Cercetări Ezoterice a fost primit ca Membru Asociat în cadrul A.M.M.L.A. (Asociaţia Muzeelor, Bibliotecilor şi Arhivelor Masonice), cu prilejul Conferinţei anuale a acestei organizaţii, care a avut loc la Bayreuth (Germania) în perioada 9 - 11 iulie 2009.
Centrul nostru a fost reprezentat de preşedintele său, Dr. Vlad Sauciuc, de Directorul Executiv, dl. Oreste Teodorescu, şi de vicepreşedintele Mariana Sauciuc.
Aducem mulţumirile noastre, şi pe această cale, domnului Viorel Dănacu, preşedintele Centrului de Studii Francmasonice Paris-Bucureşti, care ne-a sprijinit enorm în demersul nostru.
Prin această afiliere, C.I.S.C.E. se poate implica mai concret în studierea arhivelor şi a bibliotecilor diferitelor Obedienţe masonice europene, în vederea scoaterii la lumină a unor documente referitoare la istoria Masoneriei române.
De asemenea, C.I.S.C.E. se va implica în viitorul apropiat în crearea unui Muzeu al Franc-Masoneriei din România şi face apel, pe această cale, la toţi cei ce posedă diferite artefacte legate de masonerie, să ne contacteze, pentru a încerca să adunăm exponate valoroase care să fie expuse cu acel prilej.