miercuri, 30 ianuarie 2013

Protocol de cooperare între C.I.S.C.E. şi Uniunea Ordinelor Martiniste din România

În contextul reluării cursurilor de cultură generală şi istorie a ezoterismului occidental, avem bucuria de a vă anunţa că Centrul nostru a încheiat un protocol de colaborare cu Uniunea Ordinelor Martiniste din România. Potrivit acestui document, cursanţii care vor opta pentru studierea Martinismului, ca şi Cale de evoluţie spirituală, vor putea beneficia, la cerere, la finalul fiecărui modul, de acces la o serie de practici operative Martiniste, prin intermediul cărora vor putea lua contact nemijlocit cu această frumoasă Tradiţie Occidentală. Prin urmare, aceştia au posibilitatea de a parcurge etapele premergătoare înscrierii lor în Uniunea Ordinelor Martiniste, dobândind atât cunoştinţele teoretice cât şi pe cele practice necesare.
Pentru înscrierea la acest modul de cursuri organizat de C.I.S.C.E, completaţi online formularul de pe site-ul http://www.cisce.ro/2011/02/inscriere-cursuri-cisce-2011-2012.html şi bifaţi căsuţa numărul 5, corespunzătoare acestui curs.
Reamintim că pentru începerea unui modul sunt necesar minim 15 cursanţi. Cursurile se desfăşoară în Bucureşti, de Luni până Vineri, de la orele 17, pe durata a trei săptămâni pentru fiecare modul.
Vă aşteptăm !